שלום, אורח
קטגוריות
א× ח× ו יכולים לשבת ולהתלו× ן כל היום על כמה הכל היה פשוט פעם. בגיל 16 הפסק× ו ללמוד, ועבד× ו עד הסוף המתוק. היום הכל תחרות. מה שהיה טוב לפ× י ש× תיים, לא שווה כלום היום. היום השכלה היא שם המשחק, ועבודת כפיים × חשבת כמעט מילת ג× אי. וברוח הזאת, תואר ש× י הפכ מפריבילגיה למציאות מחייבת.
תואר ראשון × חשב היום כאמצעי ולא כמטרה. הוא × ותן את הבסיס, × וגע קצת בכל דבר, אכ ברוב התחומים, אי× ו מספיק לעבודה בפועל. תואר ש× י × ותן את הערכ המוסף, ועל הדרכ, מגדיל משמעותית את הסיכוי למציאת עבודה, ואת הת× אים בה.
לימודים – הכ× יסה לעולם האמיתי
בכלל, היום אי אפשר בלי לימודים. × כון שהעולם מלא בא× שים שפרשו קצת אחרי גן חובה, אבל לרוב, השוק פולט אותם החוצה. גם אם אתם סובלים כל רגע בכיתה או באודיטוריום, תדעו שזה בסכ הכל זמ× י, ותתייחסו אל זה כהקרבה לעתיד טוב יותר. כי לימודים הם שער. שער לאפשרויות, שער להצלחה, שער לה× אה, שער לכסף. אל תוותרו על השער הזה.
השלמת בגרויות – לא יכול בלי זה
אף אחד לא מלמד תי× וק לרוץ לפ× י שהוא יודע ללכת, ולכן, לפ× י שתחשבו בכיוון של תארים, קורסים ופסיכומטרי, חשבו על השלמת בגרויות.
רגע לפ× י שתשאלו 'מה רמת הא× גלית שלכם?' ו'איפה שירתתם בצבא?', תהיו בטוחים שכל ראיון עבודה יתחיל בשאלה על בגרות. אז כדי למ× וע גמגום מהוסס תוכ האדמת הפ× ים, השלמת בגרויות צריכה להוות את הלחם והחמאה של העתיד שלכם.
הע× יין הכספי לא פשוט, זה × כון, אבל כל שקל עכשיו עשוי לחסוכ לכם 10 מאוחר יותר. ולמי יש כוח לשבת בכיתה בגיל 23? וכוח לשבת מאחורי הגה של משאית יש לכם?
השלמת בגרויות – משלימים סיכוי לעתיד שלכם.
אודות קופירייטינ ג פלוס
התחבר לשליחת תגובה
לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה